vill bara göra lite reklam..

min allra bästa vän i hela världen är urbra på att skriva.. även om hon inte tycker det själv.
hon har precis kommit igång igen med sin blogg, som har legat nere sedan oktober.

kika gärna in hos henne, fightress

hon är bäst! =)


lördag it is

ytterligare en lördag har landat hos mig. tänk att påsklovsveckan har gått så fort. på måndag är det dags igen!
idag händer inte mycket, tack och lov. jag ska titta lite på mina rättningshögar och så hoppas jag att vi ska försöka ta oss ut i det fina och varma vädret som är. kanske göra ett besök till ett par vänner som nyligen har fått barn. vi får se vad vi tar oss för

skönt med en lugn helg.

image342

nämen, har jag handlat?

tog en sväng till hennes & maurits när jag och kärleken hade ätit lunch. hittade dessa två toppar som kommer att bli urbra till kjol eller kortbyxor i vår och sommar. najs! =)

image341

fanns även i svart och en cerisliknande färg. tog dock den röda, känns som om den passade mig bättre. tur att den inte fanns i blått.. då hade den fått följa med mig hem och jag har ju inget annat i blått eller så.. typ.. den var även lite stor i storleken tyckte jag, fick ta en storlek mindre än vad jag brukar ta på toppar.

hur långt är man beredd att gå?

i onsdags var jag och kärleken iväg och kollade på ett hus. ett jättefint hus som jag verkligen kunde se oss bo i. det var utbyggt en aning, hade en hörntomt vilket innebär en större trädgård och pool! när jag såg annonsen första gången tappade jag hakan när jag såg att de "bara" begärde strax under 2 miljoner kronor för huset. va? vadå?

att det var ett relativt lågt pris märktes på den första visningen, då kom vi inte ens in. det var ca 300 pers sammanlagt där den dagen och när vi gick förbi var det drygt 30 meter kö för att ens komma in och titta på villan. när vi var där på andra visningen var det forfarande mycket folk, men vi tog oss in. det var en fin villa även om man skulle vilja göra om en del.

nu följer jag med spänning budgivningen och det senaste budet ligger på 3.2 miljoner kronor.. de ligger just nu 1.2 miljoner plus mot vad de begärde.. tror minsann att det är budhets på gång. helt sjukt!

var är solen?

så var det sista dagen på påsklovet... och var är solen?

att loven går så himla fort. på måndag är det dags att gå upp tidigt igen och ge sig iväg till jobbet. inte för att jag sörjer direkt. jag trivs på mitt jobb och tycker om att vara där.

idag däremot står det faktiskt lite jobb på agendan. måste planera ett religionsavsnitt för niorna och så måste jag börja rätta deras historiauppsatser. hej och hå

men först står det ett besök ner på stan, ska äta lunch med kärleken! =)

sol, fluppan och lillkorven!

idag har solen strålat ner från himlen och jag har haft besök av fluppan och hennes lille son lillkorven. en mycket trevlig dag med långpromenad, kyckling och potatis till lunch och prat om allt och inget.

sådana dagar ska man ha fler av!

den röda pennan, min bästa vän

när jag gick på lärarprogrammet var det någon som sa någonting i stil med:

"när ni sen blir klara och kommer ut och jobbar så blir rödpennan er bästa vän"

nähä tänkte jag. varför skulle den bli det? vad ska jag använda den för? jag kan väl använda vilken färg som helst.
men nu är jag där, har arbetat i drygt tre år och visst, den röda pennan är min bästa vän när det gäller rättningar. varför då? jo, för att den syns bäst i elevtexterna. blir mycket enklare att markera fel och kommentera med en röd penna än med en blå eller svart.

tittar jag tillbaka på mina gamla arbeten från högstadiet och gymnasiet nog sjutton är det skrivet med röd penna däri av mina lärare.

så enkelt var det!

juno

image340

igår var jag och å på bio. den filmen vi såg, har vi velat sett länge och nu äntligen fick vi ihop våra almenackor och biotider. juno var en väldigt bra film. en tänkvärd film, rolig, sorglig och gullig.

juno är en 16 årig tjej som blir gravid och väljer att leta efter lämpliga adoptivföräldrar. hon vill inte ha barnet själv utan hittar ett par som hon tycker är perfekta. Men är de blivande adoptivföräldrarna verkligen det?

filmen är skruvad, den innehåller en underbar dialog. juno är oroväckande cool och superhäftig skulle jag vilja säga. om jag hade varit lite mer som juno när jag var sexton (utan att vara med barn då) så skulle jag ha klarat tonåren lite lättare än vad jag gjorde.

mycket sevärd! och utan en massa pekpinnar och moraliskt tjafs som amerikanska filmer ofta kan ha.

kunde inte sagt det bättre själv

skrivet av fotbollsfrun

Två saker bara

1. 20000 i månaden är inte en hög inkomst.

2. Självklart ska den sammanlagda inkomsten i hushållet gälla. En rimlig gräns kunde kanske vara 450000 kronor per år och hushåll.

Jag har över 200000 kronor i studielån och betalar statsskatt, något som är alldeles riktigt. Jag tjänar mer, har det bättre, alltså ska jag bidra mer till samhället som gett mig verktygen att skapa mig denna tillvaro. Visst är det jag som har fixat mina jobb, men jag tänker aldrig glömma att jag har vuxit upp i ett tryggt hem där vi alltid har haft råd att storhandla, där jag fått hjälp med läxor och skjuts till aktiviteter. Alla har inte samma förutsättningar.

Att Maud, som lyfter 1600000 kronor om året, kallar 20000 i månaden för hög inkomst är mer än skrattretande, det är ett hån.
_________________________________________________________

kunde inte ha skrivit det bättre själv. håller helt och fullt med. jag tjänar 20 000 i månaden och jag tycker inte att jag är en höginkomstagare.

snö och soligt

image339

fortfarande snö ute, men soligt! =) någon minusgrad som nog kommer att bli plusgrad inom en snar framtid.
det blir långpromenad med solglasögon idag.

låtar jag spelar sönder just nu

image338

just nu alltså =)

  • patrik isaksson - under mitt tunna skinn
  • palcebo - running up that hill
  • charlotte perelli - hero
  • rongedal - just a minute
  • takida - curly sue
  • peter jöback - han är med mig nu
  • mika - lolly pop
ja, jag vet... schlagernörd.. i know!

"välkommen till familjen"

jag har påsklov! =)
härligt

kärleken åkte till jobbet och jag har haft hela dagen för mig själv. passade på att gå ut en stund i solen och låta strålarna värma mitt ansikte. solen lyste så starkt mot snön att jag hade behövt solbrillor. det är ett gott tecken!

gick och hyrde en film och la mig sedan i soffan och hade slöstund.

image337

"välkommen till familjen", eller "the family stone" som den heter på engelska.
filmen handlar om everett som tar med sig sin flickvän meredith hem till familjen över julen för att dels presentera henne och för att fria till henne. meredith passar inte riktigt in i familjen och försöker för mycket, vilket gör att allt slutar i katastrof.

det här är en film man både skrattar högljutt åt och fnissar lite tyst. den är även lite allvarlig och sorgsen. inte en film jag skulle betala 95 kronor på bio för att se, men 35 kr att hyra är ett helt ok pris.

hockey, hockey, hockey

jag har varit en stor hockeynörd i  mina dar.. jag och min allra bästa vän j har suttit och tittat på otaliga matcher framför tv:n och på plats i bland annat globen och hejat på våra lag (dock sällan samma lag).

men jag vet inte vad som hänt med mig nu på äldre dar. jag är inte alls lika intresserad av att följa sporten som tog mycket tid av mig i tonåren. visst, jag följer naturligtvis lhc:s framgångar då jag bor i linköping. och jag följer gärna nh90:s resultat eftersom de är från min hemhemstad.

igår spelade lhc den första av sju semifinaler mot färjestad. och visst vann lhc. de knockade färjestad och vann med 7 - 3. härligt! som de spelade igår så har inte färjestad en chans, men det är ny match i morgon. jag hoppas att de även då visar vart skåpet ska stå!

på tal om lhc, läste den här krönikan idag. rolig! =)

bokmalen har dykt upp

under dessa få påskdagar har jag lyckats läsa ut tre böcker. jag har varit som uppslukad av dem och inte kunnat släppa dem från mig. väldigt skönt att kunna ligga kvar i sängen på morgonen när jag har vaknat och bara läsa. läsa och lyssna på kärlekens lugna andetag brevid mig. det är lycka!

böckerna jag läst är

"hur kär får man bli?" av katarina von bredow

en ungdomsbok som jag lånat från jobbets skolbibliotek. handlar om katrin som precis börjat nian. i samma klass går hennes bästa vän frida och den nya killen adam. katrin ställs inför ett omöjligt val, valet mellan sin bästa vän och kärleken. men den handlar också om hennes saknad efter sin mamma som stack när hon var liten och viljan att bli lite mer vuxen.

en bra bok som passar ungdomar bäst skulle jag tro. men som svensklärare är det bäst att hänga med i vad mina elever läser för något

"sekten -  en sann historia" av peter pohl

en olyckshändelse med ett glas som faller i golvet förändrar ett helt liv för en familj. en liten flicka som får glassplitter i ögat. ett öga som inte läker och som behandlas fel av läkare. en familj som söker sig till en healer för att försöka få henne frisk och som fastnar i en sekt där ondskan ska drivas ut. man får följa med familjen genom åren och hur de förändras och dras längre och längre in i sektens klor. när en i familjen sedan vill dra sig ur börjar bråken och tvister kring barnen.

mycket bra bok! är man som jag religionslärare, eller bara intresserad av religion i största allmänhet är det spännade att läsa denna. att försöka förstå hur man kan bli så indragen i något som verkar så fel för alla utomstående. man blir arg när man läser den här boken. arg, ledsen och upprörd.

"smuts" av katarina wennstam

Jonas wahl är advokat, framgångsrik sådan. han får ett erbjudande om att kommentera en traffickingrättegång i tv och hans karriär tar fart. han har en vacker fru och två barn. livet verkar på ytan vara väldigt bra och i princip perfekt. men under ytan är det inte lika perfekt. rebecca, hans fru har en obehaglig känsla av att allt inte står rätt till.

den här boken är svår att släppa. den handlar om män som inte kan vara trogna utan söker sig till prostituerade av olika anledningar. det är en spänningsroman och ett starkt familjedrama. som det står bak på boken:
"det är en skarp skildring av en värld där mäns rätt till kvinnors kroppar står över allt annat och där domstolarna väljer att titta åt ett annat håll".

image336

vill man ha något att läsa så tycker jag definitivt att någon av dessa böcker är värd en lässtund.

var är våren?

igår kom det en massa snö. sen blev det plusgrader och hoppet om att åka till ullared i dag fanns fortfarande. sen kom det ännu mer snö under dagen och vi bestämde oss i går kväll för att inte åka idag. bättre att åka en dag senare under våren då det inte är snö och slask på vägarna.

men idag, idag när jag slog upp ögonen och tittade ut såg det ut så här:

image335

i natt har det nog kommit någonstans mellan 10 - 15 cm snö.

jag vill ha vår!!!

almenackan är full!

tittade igenom kalendern.
det skulle jag inte ha gjort. insåg att dagarna och helgerna framöver är uppbokade. uppbokade som attan till och med. jag som är en hemmamänniska behöver få vara hemma ibland. det är mitt sätt att ladda batterierna.

men det är ju inte tråkiga saker vi ska göra, utan en massa roliga, spännande saker! =)

  • första helgen i april ska vi hjälpa våra vänner e + d att flytta. de ska slå ihop sina bopinaler till ett boende. roligt!
  • helgen efter det bär det av till göteborg på lördagen. dagen innan, på fredagen ska å gratuleras på sin födelsedag!
  • helgen efter det blir det stor födelsedagsfest som å, m och a ska ha. 90 år firar de! det kan bli spännande. dock måste vi nog hålla oss lite lugna eftersom det är födelsedagsfirande för mig och min systerdotter dagen efter.men innan helgen blir det stockholm och musikalen footloose på intiman
  • den sista helgen i april bär det av till stockholm för att hälsa på våra vänner t + e. alltid lika roligt att träffa dem och umgås med dem! kanske hinns det med något spännande museebesök också?
  • andra helgen i maj fyller min kärleks mamma år, det ska naturligtvis firas! kanske ett besök på kolmården också tillsammans med systrarna och en av systerdöttrarna.
  • helgen 16-18 maj bär det av till helsingborg för att bara ta det lugnt. vi har fått en coophotellpremiecheck (vilket ord). det innebär att vi kan boka två nätter på hotell inklusive frukost för 1398 kr. som hittat! och helsingborg är så fint den tiden på året.
  • sen är det bara rättning och betygssättning som gäller ända fram till början på juni!
hej och hå!
sen behöver jag semester!

ullared, here we come!

nu har vi börjat ladda inför tisdag. då bär det av tidigt, tidigt från linköping mot ullared och gekås. ja, vi är knäppa. men det är kul och det blir mycket tjejfnitter i bilen. precis som det ska vara. frukosten får följa med och ätas i bilen. tänker inte äta innan jag åker. det är alldeles för tidigt! i ullared ska vi handla, handla och jag ska titta på folk också. det är rätt kul att se människors beteende när de slåss om olika varor. kan bli kul!

idag däremot har vi varit hemhemma och firat min systerdotter. det blev god lasange till lunch och sen kladdkaka med grädde. mumma! tänk, den lilla fisengrisen har fyllt 11 år. tycker inte att det var länge sedan som hon låg i min famn och var nyfödd. tiden går så fort!




påskknytis

snart dags för påskknyis hos j + j. en drös med vänner kommer dit för att umgås och fira påsk ihop. inte för att jag är världens firare av påsk, men det är alltid trevligt att träffa alla.

nu hoppas jag bara att snön ska försvinna, att det ska bli plusgrader och sol!
det vore grejor det

image334

på tal om att inte ta med sig alla saker när man flyttar

image333

den här lämnades kvar när flytten gick från grannporten. tydligen ville de inte ha med den till sitt nya ställe. men varför i hela friden kan man då inte slänga den? varför ska den behövas tas om hand av andra?

människor är så lata nu för tiden.

vilken sång!

såg "så ska det låta" ikväll och peter johansson sjunger som en gud! vilken röst, vilken underhållare!

i april är det jag och kärleken som åker till stockholm och lyssnar på musikalen "footloose" som han är med i just nu.

image331

"om du lämnade mig nu"



vacker låt, vacker video

påsklov!

nu har jag påsklov.
kändes välkommet den här veckan. fick dessutom jobba över ett par timmar innan jag kunde ta lov. var tvungen att fixa några saker på jobbet så att jag slipper det när jag väl är tillbaka om drygt en vecka.

tog en tur ner till standens centrum och handlade ett par presenter till min systerdotter som fyller år snart. hon börjar bli stor lillfisen som jag kallar henne. böcker och ett halsband i silver inhandlades innan jag tog cykeln hem till hemmet igen.


smält snön, smält!

jag vet inte var våren tog vägen. den försvann igår och det kom en massa snö istället.
det ledde till att jag fick gå hem från jobbet eftersom det var hysteriskt oplogat på alla cykelvägar och alla andra vägar också.

snö i all ära, men nu? varför nu? sportlovet var vecka åtta hörredu väderguden! du är lite fel ute! det är påsk i helgen, då vill vi ha sol istället. dessutom ska jag ner till ullared på tisdag och då vill jag inte ha en massa snö överallt!


blommor

idag när kärleken kom hem hade han blommor med sig till mig.

image333

*glad*

det här var i alla fall min favorit..



trots att den inte gick vidare..

"en svulstig studiokarl.."


jodå, rätt låt vann!

jodå, jag tyckte att rätt låt vann. även om jag höll lite grand på bwo och rongedal. vet inte hur låten "hero" står sig i europa, men vad spelar det för roll? vi har ju inte någon chans i den stora finalen oavsett vad vi skickar. jag är bara glad att christer sjögren inte tog någon främre placering.

image327

play a while marimekko

sara, alias shelob, har blivit matte till en galet söt hund som har fått namnet miki. titta gärna in på mikis hemsida och se hur söööööt valpen är!! kan man neka någon något som är så söt?

attans att man är allergisk mot pälsdjur. kanske bra i och för sig, hade nog haft alldeles för mycket djur av olika slag annars..

inte långt kvar nu!

snart är det dags.
snacksen ska börja tas fram och dipen måste blandas. årets höjdpunkt för mig som schlagernörd är här! finalen i melodifestivalen.

kan det bli bättre än att se det i goda vänners sällskap?!


lakritspucken är tillbaka!

till min stora glädje är lakritspucken tillbaka!!! hurra! glassommaren är räddad!

image326

mmmuuums, salt lakrits!


"under mitt tunna skinn"

patrik isaksson har gått in på trackslistans tolfteplats med sin låt "under mitt tunna skinn". härligt! =)

image305

tracks är rätt bra radio att lyssna på när man sitter och rättar.

den stora rättardagen

idag måste jag verkligen sätta mig och rätta. åttorna måste få tillbaka sina deckare, praorapporter och niorna har nationella prov de måste få reda på hur det gick.

känner mig stressad över det här. har inte hunnit med det jag vanligtvis behöver varje vecka. snart är det påsklov och tills att jag går på det måste jag hinna rätta allt, planera upp två nya områden i so och ett i svenska. skriva utvecklingssamtalsunderlag och städa på kontoret.

tror att jag kommer att sova gott de första dagarna i påsk.

varför är vissa dagar så långa?

trodde aldrig att arbetsdagen skulle ta slut idag. den var lång.
äntligen helg. två sovmornar kommer att göra mig gott. behöver få vara ifrån jobbet ett tag så jag ser verkligen fram emot påsklovet som kommer nästa helg.

ikväll blir det väldigt lugnt. vi ska äta mat och titta på "så ska det låta". riktig svenssonkväll med andra ord =)


thank god it´s friday!

känner mig inte speciellt utvilad idag. var trött redan när jag vaknade. och lite ont i halsen.. vill verkligen inte bli sjuk igen. var det senast på sportlovet och det är bara drygt tre veckor sedan.

igår såg jag programmet debatt där man bland annat diskuterade bloggar. isabella löwengrips blogg diskuterades. ibland har jag svårt att förstå att så många läser den. jag kan räkna upp i alla fall åtta till tio bloggar som är bättre, har bättre innehåll, bättre språk och är roligare. intressant var det i alla fall.

nu ska jag försöka ta mig i kragen och jobba. får gå hem vid halv tre idag och det ska bli skönt med helg!

tjingeling

varför ställer man en spegel i ett cykelrum?

vad tror folk egentligen? att man kan bara "glömma" bort saker överallt och tro att någon annan plockar undan efter en? det verkar så.

idag när jag kommer hem och ska ställa in cykeln i källaren ser jag spegeln i vit rottning som står vid cykelstället. vad gör den där? skulle inte tro att den har tagit sig dit själv.

image325

jag kan förstå att man vill bli av med den, den är ju ful.

choklad är mitt liv!

idag har jag sett en försmak av himlen.
jag och h var och fikade på coffeehouse by george och där var den, lyx chokladtårtan! och den var lyxig. och god. och så jäkla, galet, suveränt god. jag kan säga att jag befann mig i himlen när jag smakade den första biten.

mmmmmummms


image324

onsdagar klockan 21, då får man inte störa.

grey´s anatomy på kanal fem om drygt 40 minuter.

missa inte!

image293

vad olika det kan vara..

vad olika det kan vara.
igår körde jag ett spinningpass på eftermiddagen och orkade knappt ta mig igenom det. var hur trött som helst. idag när jag kör ett nytt spinningpass hade jag hur mycket energi att passet bara försvann i rena farten.

skönt att träna, kände att jag behövde rensa skallen och fias onsdagspass brukar vara väldigt bra på det. känner mig lugn och trött när jag går därifrån.

nu har jag i alla fall fått duscha och fått mat i magen. mätt, trött och belåten

vem vinner på lördag?

på lördag är det final i melodifestivalen. tycker att det i år är svårt att säga vem som kommer att vinna. förra året var det liksom självklart att the ark skulle ta hem det och året innan det var det lika säkert att carola skulle vinna.

men i år?

jag har några favoriter på lördag.

charlotte perelli - hero
rongedal - just a minute
bwo - lay your love on med

jag kommer att rösta på dem och hoppas att någon av dem vinner.
däremot hoppas jag verkligen att christer sjögren inte vinner. herregud, det är nog bland det värsta jag hört i svensk schlager sedan chattanoga var med 1982 med låten "hallå hela pressen". den låten ger mig fortfarande rysningar.. 

nu låter det som om jag är ungefär 100 år gammal. men det är jag inte, jag har bara följt melodifestivalen sedan jag kunde förstå vad det handlade om.

vad är tonåringar gjorda av?

ibland undrar jag vad tonåringar är gjorda av.
jag kan inte minnas att jag som tonåring var så där hysteriskt fnittrig, jobbig, ovillig att jobba och en mängd andra saker.

ibland vill jag bara ta en time out och gå ut från klassrummet och hoppas på att när jag kommer tillbaka så har de förvandlats till små änglar. men det händer nästan aldrig, typ.

jag har en mängd bra tonåringar också. men vissa tillfällen känns det som om de är lätträknade. vet inte om det är vårkänslorna som börjar så till hos eleverna eller vad det kan vara. nåja, den här våren kommer att rulla på den med, det kommer att bli sommarlov och jag kommer att ha satt betyg då med. allt har sin gilla gång..

bloggar som får mig att le

ett bedårande barn av sin tid
angelica levererar inlägg på inlägg med ironi, humor och allvar. hennes blogg får mig att skratta, hålla med, bli arg och reagera.

fröken ajax
sandra skriver att hon funderar på att bli journalist. det tycker jag. hennes inlägg är ofta korta och intressanta. de får en att dra på smilbanden.

ett liv i exil

jonas bor i och arbetar i australien. hans inlägg är ofta rappa, ironiska, roliga och emellanåt väldigt vackra. önskar att jag hade hans talang att leka med ord.

shelob

sara flyttade från norrland till oxelösund och hennes blogg hittade jag via min bästa vän som är vän med sara. krångligt?! sara skriver otroligt bra. där har vi en tjej som kan leka med ord! hon är ofta väldigt utelämnande om sitt liv, sin ångest och sina farhågor. men även med roliga, bra saker som händer. det här är en tjej som borde skriva mer och som jag tycker skriver mycket bättre än många av de tjejer som bloggar och tjänar en hel del pengar på det.

ihemmet
evelyn som gillar inredning. det är spännande att följa med i hennes värld och se de bilder hon tar. hon får mig att vilja köpa en systemkamera och ta upp fotograferandet. fotograferandet som jag inte har ägnat mig åt på många år tyvärr..

androla gick inte hem

så.. androla gick inte vidare till final. det kändes med all säkerhet snöpligt för både andreas och carola. jag gillar deras låt, men jag gillar nordmans mer.

däremot tyckte jag det var oändligt trist att inte e-type och the poodles inte gick vidare. visst, sibel är bra men även där tycker jag att e-type är bättre. mer fart och mer show. passar bättre än ballader.

well, nästa vecka är det final. sen måste man längta till nästa år och nya schlagerlåtar!

kanske låta hunden bestämma?

image323

shoes is my life!

jaja, jag vet att jag har många skor. men vad gör man när det finns så många fina, snygga, galet snygga skor?
man köper ett par till.

gick in på bianco och hittade ett par så jäkla snygga röda skor!  de fick följa med mig hem i en påse.  kärleken kommer att skaka på sitt huvud och tycka att jag är knäpp. men det är det värt. =) han älskar mig ändå!

image321

nu har jag skoförbud resten av månaden. inte ett par till skor ska inhandlas. absolut inte.

vi tog även en sväng förbi h&m och där hittade jag snygga baströjor som är väldigt användbara nu under våren och sommaren. de är inte för tajta och ganska långa vilket gör att man slipper visa magen när man sträcker på sig. passar urbra till både jeans, kjol och kortbyxor. jag köpte en blå och en grön. trevligt med lite färg och inte bara svart och brunt som jag brukar.. man måste våga sätta färg på tillvaron!

image322

idag kvinnor, är det vår dag!

glöm inte bort att det är internationella kvinnodagen idag!

image320

jag tycker egentligen att det är sorgligt att det behövs en internationell kvinnodag, men med tanke på hur vårt samhälle ser ut är jag glad att den finns. överallt i världen ses kvinnor som sämre både till kropp och själ. ses som ett sämre kön än männen. vi kan inte ta hand om oss själva utan måste skyddas från oss själva. därför sitter unga flickor i fängelse i pakistan för att de har vanärat sin familj genom att ha blivit våldtagna! våldtagen är inte något jag tror någon vill bli. det är något man blir av en en man som vill utöva makt. men det är kvinnan som får ta skulden.

världen är snedvriden

lördag hela veckan!

lördag! äntligen! fredagen avslutades i alla fall med god mat och en urgod efterrätt som innehöll vit chokladsås.. mums!

dagen idag bjuder på fika på stan med flicksen från mitt förra jobb. det ska bli trevligt. det var alldeles för länge sedan vi såg allihop! saknar dem emellanåt.

ikväll blir det schlager och mat och kanske något gott att dricka.
who knows? =)


grymt sa grisen

så söt!

image319

jag vill ha en katt!

jag vill gärna ha djur. men  är allergisk.
nu verkar det som att det kan komma en ny medicin mot kattallergi. jag säger bara att jag hoppas! det vore väldigt trevligt att ha en liten katt.

image318

tristveckan är snart över

den här veckan har verkligen inte varit rolig. den har varit urusel om jag ska vara ärlig.
blää

finnen på läppen har i alla fall försvunnit. alltid något.

och i morgon ska jag och kärleken åka och äta middag hos fluppan, hennes man storkorven och deras lille söte son lillkorven. det ska bli trevligt! och helgen bidrar med fika på stan med flicksen från mitt gamla jobb och brunch med t + e som är på besök från el huvudstado!

så jag hoppas att det ska bli bättre. den här veckan, måndag till torsdag kan vi annars stryka ur almenackan och minnet. det vore trevligt!

och jag tänker fortfarande inte rösta på sibel på lördag. oavsett hur många fan-sajter det finns på facebook.

nej, jag tänker inte rösta på sibel.

på lördag ligger mina röster hos e-type & the poodles och nordman. that´s it! det är mina favoriter till finalplatserna. ska bli spännande att se hur det går. och hur det går för androla. om de lyckas ta sig vidare eller inte..

solskenspromenad

vilket härligt väder! =)
har precis kommit in från en långpromenad i solen. underbart att promenera och lyssna på radio samtidigt.

image317

me like!

image316

gick in på din sko idag och hittade dessa.
kärlek!

för en gångs skull röstar svenska folket som de ska!

jag gillade låtarna som gick vidare till final och andra chansen. det var de bästa låtarna som gick vidare, inget snack om saken. nordman påminnde mig om varför jag gillar nordman. deras låt hade en refräng som satte sig och håkan hemlins röst är ju bara underbar.

sibel har även hon en underbar röst. har inte hört så mycket av henne. men hon var med i rix fm hos sofia wistam och micke nystedt i veckan och sjöng "hard rock hallelulja" i balladtappning! det var grejer det! vilken röst!

det kan bli en spännande final, men först blir det en spännande andra chans i kiruna nästa vecka.

image315

nya tag, nya andetag

igår blev det inget inlägg. dagen var urjobbig och jag hann inte med något jag skulle på jobbet.

blä

idag är det lördag, helgen har nog aldrig varit så välkommen som den var den här gången. nu tar jag nya tag och nya andetag!

blev i alla fall ett besök på bokrean igår - äntligen! har inte hunnit med det än. inköpet blev bara två böcker, en om andra världskriget och en deckare. tyckte inte att det var så mycket att ha vid första anblicken, får ta en sväng till nästa vecka.

image314

RSS 2.0