Vad hände med lovet?

Idag är det fredag. Sista dagen på lovet. Att ledighet ska gå så fort! Man hinner knappt säga "jag är ledig" förrän det är dags att börja jobba igen.

Idag ska jag i alla fall äta lunch med kärleken. Det ska bli trevligt då vi inte ofta hinner med det. Jag äter oftast i skolmatsalen på jobbet. Tror att det blir en promenad ner på stan även om det snöar ute. Igår kväll var jag extremt glad att jag inte behövde gå ut, jisses vilket oväder det var.

Tänkte även ta mig till campushallen och köra ett pass bodypump idag. Min mål att träna tre gånger i veckan håller i sig. Nästa vecka blir det inte så dock, befinner mig ju i Paris mellan onsdag och lördag. Får promenera mycket där istället.

Nu vill jag bara att det ska sluta snöa! Som ni kanske minns, jag tycker verkligen INTE om snö!

I´m not paralyzed

Har hittat en ny musikfavorit, Finger eleven och låten paralyzer!

Så jäkla bra!

Sök den och lyssna på den!

Tidningsankor

Har spenderat hela dagen i Norrköping idag tillsammans med mina kollegor S och J. Mycket trevligt och fint väder fick vi trots regnet i morse.

Vi har promenerat, fikat, käkat lunch och shoppat en aning. Hittade en ursnygg väska som jag gärna ville ha, men så såg jag priset.. 799 kronor. Då fick den hänga kvar i butiken, tyvärr.. Kanske kan önska mig den i julklapp?!

Däremot hittade jag den här roliga boken som heter tidningsankor. Den är full med roliga rubriker som innehåller syftningsfel, särskrivningar och andra språkliga klavertramp. Man skrattar gott!



Kan rekomenderas!

Måndag utan jobb!

Helg, sköna helg!
Det har varit enormt skönt med ett par lediga dagar. Hela den här veckan är ledig och jag behöver det. Resten av terminen kommer att bli stressig med resa till Paris nästa vecka och sen är det dags att ta tag i betyg och alla elevuppgifter.

Idag är det stora slödagen, eller rättare sagt jag ska bara göra saker jag vill göra. =) Tänkte ta mig ner på stan en snabb sväng för att kolla in en konkursutförsäljning. Kanske har de något bra till ett billigt pris. Sen tänkte jag nog boka in mig på en sminklektion hos Make up store. Min vän Å gjorde det i fredags och det verkade jätteroligt! Det får kanske bli en för tidig julklapp till mig själv.

Kanske skulle jag försöka få en tid samma dag som vi ska på Peter Jöbacks julkonsert?!  Det vore ju trevligt att få vara riktigt fin när man ska på konsert.


It is time för novemberlov!

Jag tror inte att jag har fattat att jag är ledig nästa vecka. Vi har novemberlov och jag behöver inte vara på jobbet alls. Men jobba kommer jag nog att göra ändå, det finns en hel hög med rättningar som skulle behöva ses över. De producerar ju saker, de där eleverna. Tur är väl det!

Men nästa vecka tänkte jag nog hinna med en resa till Norrköping för att hälsa på en kollega som är föräldraledig. Sen är det ju alltid trevligt att shoppa lite i Norrköping om man ändå är där.

Nyfiken i en strut..

Alla som blev nyfikna av mitt förra inlägg får vara nyfikna ett tag till =)
Den som väntar på något gott...


Jag är glad!!

Jag är glad! Jag är verkligen jätteglad! =)
Lycklig, glad och ännu mer glad!


"honey honey.."

Mamma mia är verkligen en helt fantastisk film! Vi såg den igen igår och den var nästan ännu bättre den här gången.
Vilken feel good film!!


Folk är inte kloka alls!

Det här är bara ett bevis på att folk inte är kloka.. någonstans!

Nuts!


ommöblering i hemmet

Jag och kärleken tröttnade på vårt "vita rum". Där har vi hittills haft ett matbord och några stolar. På dessa stolar har vi alltid lagt en massa kläder. Blivit lite som en garderob måste jag säga. Jag har haft en tanke om att göra om rummet till ett rum där man kan sitta och läsa eftersom det är så bra ljus där.

Och nu har vi fått ändan ur vagnen och fixat det! På ett par veckor har det inhandlats fotölj med fotpall från IKEA, stringbokhylla och ett litet bord från Designtorget. Nu är rummet mycket finare och det är en underbar plats att sitta och läsa. MYS!!



Före
Lite suddig bild, men det syns hur det har sett ut.



Efter
Ett mycket bättre och trevligare rum!
Me Like!

mörkt när man åker och när man åker hem

Ja, vad säger man.. Nu är det snart mörkt när man åker till jobbet och när man åker därifrån. Kommer inte att se mycket av solljus i veckorna då man sitter instängd i skolbyggnaden.

Får försöka ta mig ut på mina raster, viktigt att försöka få lite ljus på sig i alla fall. Man klarar hösten och mörkret mycket bättre då.

Bokmal är nog mitt andranamn

Jag är en bokmal.
Har lyckats läsa ut två böcker sedan i fredags. Ibland är det väldigt skönt att inte ha något inplanerat under helgen! Då kan man sitta i sin läsefotölj med fötterna på fotpallen, dricka ett glas vatten och bara läsa!

Gud vad härligt!


Vänner är det bästa som finns!

Jag är glad! =)
Min bästa vän sedan tioårs åldern ska flytta till Linköping!
Vi ska bo i samma stad, 20 minuters gångväg från varandra. Det är det närmaste vi bott varandra på femton år!

Whohooo!!!


hösten kanske är min årstid ändå..

Brukar inte gilla hösten, men det är ändå rätt skönt att kunna krypa upp i en fotölj och läsa en bok. Eller sitta i soffan och titta på en bra film!  Dessutom är det mycket fina färger när det är höst!


Fler höstdagar likt denna!

Vilken härlig höstdag! Tog mig en långpromenad när jag kom hem från jobbet, dels för att rensa huvudet från tankar och dels för att försöka få bort huvudvärken. Antagligen bäst att ta vara på dessa soliga, varma dagar. Man vet inte hur många sådana det är kvar det här året.

Om fyra veckor så här dags befinner jag mig i Paris för första gången. Insåg idag att det inte är så många veckor kvar tills vi ska resa. Jag vill fortfarande helst vara hemma även om det kan vara trevligt att få åka till Frankrike. Det är inte ett dugg kul att ha vikarie när man jobbar som lärare. Det blir så mycket efterarbete då, arbete som jag inte vill ha. Sen har oftast vikarien inte gjort det man vill att de ska göra heller..

Well, antar att jag inte slipper undan. Bara att göra det bästa av situationen och bita ihop! Jag får ju i alla fall åka till Paris


I am back!

Vilken tur att veckan är över! Det känns som om jag har bott på jobbet ett tag nu och det lär inte bli bättre! Min kollega ska jobba en vecka till, sen blir det föräldraledighet för henne. Vi har anställt en vikarie för henne och jag hoppas att det ska bli bra. Det var inte mitt förstaalternativ, men det kan nog fungera.

Igår tog vi oss i alla fall (jag och kärleken) till Norrköping och våra vänner J + L för att äta middag och umgås. Väldigt trevligt och väldigt länge sedan vi gjorde någoting sådant. Det måste bli oftare. God mat, gott vin och trevligt sällskap. En bättre fredagskväll kan man inte ha.

Idag blir det lugnt, vi ska softa, handla mat och bara vara. Precis som det ska vara på lördagar!


RSS 2.0