Vad ska man göra?

Nu har jag haft problem med min sätesmuskel i snart fyra veckor. Trodde att det var på väg att gå över förra veckan, men i helgen slog det till igen. Värre än någonsin den här gången. Idag har jag haft ont när jag har gått omkring, cyklat, suttit, stått..

You name it!

Vad jag än har gjort så har det gjort ont. Förra veckan var jag till en sjukgymnast och idag fick jag ringa igen för att få ett nytt besök. Vill bara att det ska släppa så att jag kan börja träna ordentligt igen.

Jag är less nu!

Missförstå mig rätt!

Ibland är det extra skönt med helg. Veckan som har varit har varit både rolig och jobbig. Igår var det mest kaos på jobbet och sådant tar på en. Hade ett möte som jag inte kände blev bra, troligtvis för att vi missförstod varandra. Inte heller hann jag reda ut det innan min kollega gick ut ur rummet och var asförbannad. Sånt är inte roligt.

Igår kväll var vi i alla fall hos min kollega och hennes sambo och kikade in deras nya bostad. Mycket trevligt. Det blev trevligt sällskap, god mat och ett gott vin till maten. Precis vad man behöver en fredagkväll då dagen varit förbaskad jobbig

Jag har ödlor på min disktrasa!

Min goda vän Å är en pysslig tjej! Hon målar på glas, gör smycken, och en massa andra saker. När jag fyllde 30 fick jag vinglas och en vinkaraff som hon hade målat små fötter på. Ursnyggt!

Nu har hon börjat måla på disktrasor. En jättebra idé, då disktrasor kan vara väldigt tråkiga. Nu har jag i alla fall trasor med snygga mönster på! =)

  




Nu är det taget!

Jag hade glömt hur jobbigt det var att ta skolkort.
Idag har jag för första gången som lärare tagit kort med min klass. Jag är ju numera klassföreståndare med allt var det innebär.

Hur svårt kan det vara att lyssna på fotografen? Jag bara undrar!
Jag är i alla fall grymt imponerad av fotografen Rickard. Vilket lugn och vilket tålamod! Om någon månad får vi se resultatet!

Brad Pitt är farlig!

Om man får tro en kvällstidning. Bradan är en farlig person att söka information om på nätet.  Då kan man råka ut för otrevligheter skriver de i en artikel. Han är med andra ord internets farligaste person.

vilka "nyheter" de har...

Find Chuck Norris

Upptäckte en rolig sak när jag surfade runt på google.
Skriv "Find Chuck Norris" och tryck på knappen "Jag har tur". Då får man upp följande text..

--------------------------
Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he finds you.

No standard web pages containing all your search terms were found.
Your search - Chuck Norris - did not match any documents.

Suggestions:
* Run, before he finds you
* Try a different person

---------------------------------------------------

Tack gode Gud för helgen!

Helgen var mig väl unt. Jag har vilat big time och känner mig.. pigg?
Nja, jag borde ha sovit mer i morse med tanke på att jag och kärleken var på oktoberfest igår. Men vad sjutton, är man morgonpigg så är man. Det finns ju tv och böcker på morgonen när kärleken fortfarande sover.

nu doftar det i alla fall grymt gott från köket. Min sambo har bakat kärleksmums! Mums! =)


Bo på jobbet?

Snart tror jag att jag bor på jobbet.
det blir långa dagar just nu. Kommer till jobbet före klockan åtta och är inte därifrån förrän sent. I går hade vi föräldramöte så då kom jag inte från jobbet förrän tio i nio på kvällen. idag hade vi introduktionssamtal vilket gjorde att jag låste dörren till kontoret vid 18.30. Lär bli lika sent i morgon.

En tröst är att vi inte har så många samtal kvar. Snart är det över! Och då kanske rutinerna återgår till det normala.
Förhoppningsvis!

Vill bara säga att jag lever =)


Do the wawe!

It is friday! =)

Fredagen är efterlängtad! Jag ska ta det lugnt i helgen, läsa tidningar, promenera hoppas jag, kolla på när kärleken åker segelflyg och sen blir det en trip till Strängnäs. Bra uppladdning inför nästa vecka då det står både föräldramöte och introduktionssamtal på tapeten, hela veckan!

men först ska jag njuta av att det är fredag och att jag har slutat för dagen!

Grönt är skönt!

När jag var på stan i förra veckan slank jag in på Hennes & Mauritz (som jag så ofta gör). Väl där hittade jag en ursnygg väska, en väska som det stod mitt namn på. Men som jag faktiskt lämnade kvar i butiken. Jag motstog väskbegäret den här gången! =)

Men den är så himla snygg! Måste nog gå och titta på den igen!



Visst är den läcker?! Skulle bli jättesnygg till min gråa kappa jag har under vintern.


Jag hjärta böcker

                                                       

Idag damp det ner tre böcker hos mig! Lovley! Jag är just nu väldigt inne på svenska deckarförfattare och de här tre böckerna lär jag läsa ut rätt snabbt!

Jag hjärta böcker

Do the wawe, it is friday (nästan i alla fall..)

Äntligen blev det helg! jag var otroligt trött i fredagskväll, men vi tog oss iväg på inflyttningsfest hos en kollega i alla fall. Det var trevligt, lugnt och stilla! precis vad jag behövde.

Igår regnade det regnet Allan. det vräkte ner stora delar av dagen och det gjorde mig ingenting. det var skönt att få vara trött och bara slöa. på kvällen kom å och käkade lite mat med oss och kollade på film. Filmen "Made of honor" var helt ok, en film man inte behövde tänka så mycket när man såg den. Helt i min stil igår kväll. Den var lite rolig, lite romantisk och lagom helt enkelt! =)

I morgon är det jobb igen. Jag har en ganska lätt vecka, mina niondeklassare är ute på prao så jag har halverad lektionsmängd. Mycket tid för planering och rättning med andra ord! Härligt!

Close your eyes and sleep

Kan man bli för trött?
I så fall är jag det. jag skulle kunna somna här framför datorn, utan problem. Har haft en 12 timmars dag på jobbet idag. En jobbig dag dessutom. Mycket är jobbigt för tillfället och jag längtar till helgen då jag bara kan sova, läsa och ta det lugnt.

Känslan av att behöva göra det är stor just nu.


låt bli att få en sträckning i stora sätesmuskeln

I rumpan har jag fått en sträckning. Det gör ont kan jag säga. Det går inte att ligga ner på ena sidan, och inte på andra. Jag kan ligga halvt på rygg och sidan utan att det gör ont. Att cykla till jobbet har varit en pina, och att gå är inte att tala om. Sitta ner i går gick knappt.

Buhuuu

Hittade sedan den helt gudomliga salvan Voltaren, som är en antiinflammatorisk salva om man har har det jag har. Det vill säga en sträckning i muskeln.

Nu är livet lättare igen! =)

RSS 2.0