"Vår" kyrka!

Idag när vi var ute och åkte valde vi att svänga förbi "vår" kyrka. Tyvärr var den inte öppen så att vi kunde gå in och insupa miljön. Vi lär nog få tillfällen att göra det vid andra tillfällen. Jag och kärleken har hela tiden sagt att om vi ska gifta oss så blir det Kaga kyrka. Och nu är vi snart där! =)Information om Kaga Kyrka

Varför lägger man så mycket pengar på en ring?

Har suttit på bröllopstorgets forum och förfasat mig över alla som tänker lägga så mycket pengar på en vigselring. Hittade ett par inlägg där man skulle lägga drygt 80 000 till 100 000 kronor på förlovningsringarna och vigselringarna till henne. Hela vårt bröllop kommer att kosta mindre än dessa summor.

Vad tänker folk med? Varför vill man ha så dyra ringar? Om jag fick en sådan ring skulle jag inte våga bära den. Min förlovningsring är en enkel, slät vitguldsring. Min vigselring kommer att bli en tunn ring med några små diamanter i. Den kommer inte att kosta skjortan, det vet jag.

Alla får lägga vad de vill på saker, men för 100 000 kronor skulle jag kunna hitta på en massa andra roliga saker!

Det blir rosa!

Tisdag igen. Tyckte nyss att det var tisdag, men det var förra veckan.
Well, tiden springer iväg. Gör absolut ingenting just nu. Jag vill ha sportlov!

Nu är det iaf mindre än fyra månader kvar till den stora dagen! Saker och ting börjar ta form. Menyn är bestämd och om ett par veckor ska vi proväta den. Jag måste börja leta skor till min fina, vita klänning. Lika bra att börja redan nu, jag kommer att ha svårt att bestämma mig.

Något jag är väldigt säker på just nu dock är hur jag vill ha min brudbukett. Jag trodde jag skulle vilja ha något helt annat än vad jag har fastnat för. Men när jag såg en bild på denna bukett blev jag helt kär! Så det får bli en sådan, i rosa! =)bild lånad från evelina


Sargkanter finns sällan på sjöar

Varit dålig på att skriva här känner jag..
Tiden försvinner på jobbet och när man kommer hem är man trött. Men nu är det äntligen helg igen. Delar av dagen ska spenderas på stan med bästa vännen som äntligen flyttat till Linköping.

Förhoppningsvis hinner jag även sitta i läsfåtöljen och läsa en bra bok också. När det var jullov hann jag med fyra bra böcker. Väldigt skönt och avslappnande. Kärleken är ute och åker långfärdsskridskor idag, själv väljer jag att inte följa med då det inte finns någon sargkant att hålla sigi i. Jag är verkligen bambi på hal is med ett par skridskor på fötterna. Inget jag vill visa för någon.

Gaahahaaa

Vad svårt det var att komma ur sängen i morse när klockan ringde.. Att gå upp redan vid halv sju var JOBBIGT!
Sen att slänga sig in i verksamheten och ha lektioner redan åtta och tio. Det ska vi inte prata om! Phu..

RSS 2.0