På första försöket

Ännu en helg har försvunnit bort.. Poff!
Just nu är jag inte glad i mitt jobb. Trivs inte riktigt och det är jobbigt att gå dit på måndagsmorgonen. Förhoppningsvis försvinner den känslan snart.

Det var skönt med helg. Sovmorgon är väldigt skönt. Att bara få ligga i sängen och läsa en bok innan man går upp och äter frukost. Det är inte många helger den närmsta tiden som det kommer att vara tid att göra det.

Spenderade en del av helgen med att leta kostym till kärleken. Det lyckades över förväntan. Första kostymen han hittade var supersnygg och sambon slog till direkt. Härligt! Han är annars ganska velig av sig. Eller väldigt velig skulle jag nog säga. =)

Shoes I tell you! Shoes!!!

Har hittat de skor jag ska ha till min bröllopsklänning. Ett par enkla med en liten klack. Jag provade även skorna till min klänning och det såg bra ut! Nu är det bara två månader kvar!
Folklig opera

Opera är tydligen "the shit" i år.
Jag kan inte säga att jag tycker att det är fel låt som vann.. Men jag höll mest på två andra bidrag, Alcazar och Sarah Dawn Finer. Jag och kärleken var uppe i Globen igår och kollade in genrepet. Sarahs låt var den som gav mig mest ståpäls. Vilken röst och pondus hon har den kvinnan!

Idag är det iaf söndag, jag sitter vid datorn och kärleken har inte kommit från frukostbordet än. Får nog slita honom därifrån, vi har en del saker att göra!

puss och kram

Jäkla röstande människor, ni röstar ju fel!

Nej! Hur kunde det ske???
Hur kunde Caroline af Ugglas vinna över Star Pilots?! Jag förstår inte!!

Suck


Guldkornen du missade på krogen..

Jag har hört en radioreklam.. En reklamsnutt för Corren dejt.  Den är så fruktansvärt dålig så jag bara måste skratta..

Deras slogan är följande:

"Här finns guldkornen du missade på krogen"

Hahahahahaha

Den låter så.. jag vet inte vad. Den reklamfirman som kom på den borde allvarligt fundera på vad de sysslar med.

Lördag är längtans dag!

Idag är det lördag!
Idag kommer kärleken hem från sin skidsemester! Lovley!

Det är bra att resa bort från varandra med jämna mellanrum, man får tid att längta, sakna och inse hur mycket man betyder för varandra. Men jag måste säga att den här dagen kommer att gå lååångsamt! Kärleken kommer inte att vara hemma före klockan 23 ikväll. Lååång dag!

Shoppingfynd

Igår och idag har jag fyndat! Bokrean fick sig ett besök, likaså skoaffären som säljer under rubriken "köp tre, betala för två". Jag och Å hittade skor som vi ville ha, jag gick därifrån med två par skor och Å med ett par. Super!

Idag hittade jag även en superfin bok med tomma blad i som vi ska ha till bröllopet. Däri ska alla våra gäster få skriva små hälsningar till oss.Böckerna "Barns tankar om barn och barns tankar om kärlek" är helt underbara böcker.

Star Pilot is the shit!

Gisses vad bra Star Pilots var igår!
Och Sarah Dawn Finer! Jag hejade, jag röstade men det räckte inte hela vägen fram. Däremot hoppas jag på båda de bidragen i andra chansen. Grymma!

Vi hade tjejkväll här i går, jag och fyra tjejer till som åt mat, fnittrade, pratade och tittade på festivalen. Mycket trevligt!

RSS 2.0