Brudklänningen är inhandlad!

Igår hittade jag min brudklänning!
Den var precis som jag har tänkt att den ska vara, enkel, inget släp och med breda axelband. Jag trodde att jag skulle slita mitt hår och vara väldigt velig, men den här klänningen var bara rätt!

Förra veckan provade jag också klänningar, men på det stället var personalen så jobbiga. De lyssnade inte på vad jag vill ha och det fick mig att inte vilja gå dit igen.

Men nu behöver jag inte oroa mig, min klänning är inköpt och hänger hos sömmerskan iväntan på att det ska göras lite ändringar på den!

Whohooo

Julen är bakom hörnet

Det är helt sjukt! Om en månad är det julafton!
Hur fort går tiden egentligen?!

Om drygt två veckor ska jag ha satt alla betyg. Jag har några dagar med vånda över vilka betyg jag ska sätta kvar. Det är några som kommer att bli glada, några kommer inte bli så glada. Det här är nog bland det värsta med läraryrket, att behöva sätta betyg.

Men nu ska jag inte tänka mer på det ikväll, ikväll är det istället Roomservice och Grey´s anatomy som gäller!


Dagens


Humör: Lättad!
Gjort: Jobbade till halv fyra, sen blev det att åka hem och byta om till träningskläder. Behövde verkligen träna och rensa    skallen idag..
Planer: Äta middag och titta på förra veckans Grey´s anatomy.
Ser på: Oredan på Kärlekens skrivbord
Lyssnar på: Barnen som leker i snön utanför =)
Läser: Corren
Dricker: Vatten, mängder med vatten!
Äter: Vet inte, vi har inte kommit överens om än vad vi ska äta idag.
Bästa: Att den här dagen snart är slut! Vilken pärs!
Sämsta: Att jag har ont i min axel =(
Väder: Snö, lite halvkallt men friskt!

inbjudningar i lila

Så, nu har inbjudningarna gått ut! =)
I maj gifter jag mig!


Jag dansade hela natten

Så var den här helgen över! Attans vad fort det går.
Igår hade vi i alla fall åttiotalsfest! Och gud vad roligt jag hade. Alla hade klätt ut sig i åttiotalsmode och det var många härliga skratt.

Jag och kärleken hade fått tag på en discokula med tillhörande lampor som vi hängde upp i vårt "discorum". Där dansade vi häcken av oss.

Jag kan sakna åttiotalet ibland, speciellt när det gäller musik. Det gjordes så mycket mer bra musik då. Nu är det mest covers på den musiken.

Funderar på att göra om bloggen igen, vet inte riktigt hur.. Men får fundera över det. Hmm.. Annan färg och typsnitt.. Kanske några andra bilder?


Åttiotalet, all over again!

På lördag ska jag ta på mig 80-tals outfiten igen! Vi ska minnas årtiondet där man hade en massa färgglada armringar, stora tröjor, mycket färg och så vidare!

Luggen ska tuperas och sprayas med hårspray, precis som den gjordes när jag gick på högstadiet!

Vilka tider!

Borta bra men hemma bäst!

Hemma igen!
Borta bra men hemma bäst brukar man ju säga. Och det stämmer!

Landade i Linköping igen i lördagskväll efter fyra intensiva konferensdagar i Paris. Många trevliga människor har jag lärt känna, inte så mycket nytt i kursväg men det var trevligt ändå.

Paris är definitivt en stad jag vill besöka igen!

Kan ingen packa åt mig?

Packa, det är vad jag ska göra. Har väldigt svårt att bestämma mig vad jag ska ha med mig till Paris. Ska vara där i drygt fyra dagar. Hemfärd blir på lördagkväll, direkt efter att kursen är slut.

Hatar att packa!


RSS 2.0