tacopaj
ikväll har vi ätit tacopaj. gott och väldigt lätt att göra..
pajdeg
125 gram smör
3 dl mjöl
2-3 msk vatten
arbeta ihop, tryck ut i en form och förgrädda i ca 10 minuter, 225 grader
köttfärs
tacokrydda
ev hackad lök
vatten
stek ihop under några minuter och häll i det gräddade skalet och lägg sedan på hackade eller skivade tomater.
fyllning
2 dl creme fraiche
4 msk majonäs
salt
peppar
hackad feferoni efter tycke och smak
blanda ihop och rör om.
häll fyllningen över köttfärsen och tomaterna och toppa sedan med riven ost.
grädda i 225 grader, ca 20 minuter eller tills pajen fått färg.
mycket gott!
pajdeg
125 gram smör
3 dl mjöl
2-3 msk vatten
arbeta ihop, tryck ut i en form och förgrädda i ca 10 minuter, 225 grader
köttfärs
tacokrydda
ev hackad lök
vatten
stek ihop under några minuter och häll i det gräddade skalet och lägg sedan på hackade eller skivade tomater.
fyllning
2 dl creme fraiche
4 msk majonäs
salt
peppar
hackad feferoni efter tycke och smak
blanda ihop och rör om.
häll fyllningen över köttfärsen och tomaterna och toppa sedan med riven ost.
grädda i 225 grader, ca 20 minuter eller tills pajen fått färg.
mycket gott!
Kommentarer
Trackback