Året som gått

Nu är det bara några timmar kvar av 2008. Ett år som varit bra på en del sätt, men jobbigt på en del andra.arbete

Den här våren var jobbig på jobbet. Vi hade ett par elever som det var mycket kring och det blev arbetsamt för oss alla i personalen. När sommarlovet kom pustade vi ut och det var otroligt skönt med semester!

I våras fick jag också äntligen fast anställning! Den 1 juni påbörjades min tillsvidareanställning. Känns otroligt bra att äntligen, vid 33 års ålder ha fast anställning. Jag vet att det kommer in pengar på mitt konto i slutet på varje månad och jag har riktig semester! Coolt

sommaren
Den här sommaren spenderade jag och kärleken på många olika håll. Vi höll oss till Sveriges gränser, men det var bara trevligt! Vi fick även en hel del värme och sol på oss, skönt som attan och jag badade flera gånger! Kors i taket eftersom jag är en badkruka av stora mått.

Våra vänner J + L gifte sig i början på juli och det blev en riktigt trevlig fest. Vi passade även på att hälsa på andra vänner i Lidköping och så spenderade vi några dagar i Göteborg.  I somras var första gången jag åkte till Visingsö också. Dit tog vi med cyklarna och cyklade runt den lilla ön. Mycket trevligt! Vi fick även besök i Linköping av T + E och deras söta dotter. Vi tittade på Gamla Linköping, åkte tuff tuff tåg till Valla där vi åt picknick. Sen blev det ett besök på Bosses glassbar och så hemgjord pizza på kvällen. Mums! Jag och kärleken åkte även till Kolmårdens djurpark. Där har inte jag varit sedan jag gick på mellanstadiet. Vi hade med matsäck och det var fint väder!

Sen hade vi även några lata dagar hemma då vi inte gjorde mycket alls. Det blev en del grillning och minigolf också. Jag spenderade även några dagar med att vara riktigt förkyld och missade en utflykt till Trosa med mina systrar. Det var mindre roligt.


musik

Kents sista Sverigespelning såg vi när den gick av stapeln i Norrköping i början på augusti. Tyvärr tror jag att Kent kommer att dröja med att ge sig ut på turné igen.. Men grymt bra var de i alla fall! I februari var vi iväg och såg delfinalen i melodifestivalen på Cloetta Center. Vi hade inte bra platser, men det var grymt roligt i alla fall.. Min stora favorit, Patrik Isaksson, gick ju inte till final. SUCK!

Men jag fick se Patrik två gånger till det här året i alla fall! =) Han var med på Rix FM:s turné och den besökte jag både i Linköping och när jag var i Malmö för att hälsa på bästa vännen Jenny!

Vi tog oss till Stockholm och Intiman för att se Footloose i mitten på april. En urbra musikal med Anna Shalene, Måns Zelmerlöw och Peter Johansson. Grymt bra musik som både jag och sambon satt och diggade till!

I slutet på juli åkte vi till St Anna skärgård och lyssnade på kusinerna Peter Johansson och Matilda Hansson när de hade sin årliga sommarkonsert i St Anna kyrka. De är otroligt duktiga och jag imponeras varje gång jag hör Peter. Vilken artist!

Nu i december skulle jag ha gått och sett Peter Jöback, när han hade julkonsert. Men tji fick jag.. 39 graders feber och influensan satte stopp för det. Ibland har man otur.

kärlek

Ett år som förlovade firade vi den 3 november. Men i slutet på oktober friade min kärlek och nu gifter vi oss den 23 maj 2009. Planeringen är i full gång och det ska bli väldigt roligt!! Vi har även bokat en semesterresa till Korsika i juli som får ses som en försenad bröllopsresa. Spännande! =)

familjen

Pappa har varit den stora följetongen det här året. I april opererades han och fick stomipåse på magen. Operationen gick väldigt bra och till en början mådde pappa bra. Sen började det bli lite komplikationer, med olika följdsjukdomar. Det har varit ett jobbigt år, men nu är pappa på bättringsvägen. Stomipåsen är borta och nu är pappa kommer att bli helt frisk! Vilket är otroligt skönt.

Själv fick jag veta att jag hade cellförändringar på livmoderhalstappen i år. De opererade jag bort i april och nu verkar allt vara som det ska! Det är otroligt viktigt att gå och ta det där cellprovet vart tredje år! Nu får jag gå en gång om året och ta det ett tag framöver. Det gör mig inget!

nu väntar ett nytt år bakom dörren. jag ser fram emot 2009 och hoppas att det blir ett bra år. Bästa vännen Jenny flyttar upp till Linköping, vilket inte är fy skam! Det ser jag verkligen fram emot. Sen, naturligtvis mitt och kärlekens bröllop i maj! Det blir en av höjdpunkterna under året. 

GOTT NYTT ÅR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0